Thema van deze maand

Het thema van de maand juli is: spelletjes doen Het is al bijna vakantie! Daarom doen we altijd spelletjes. Niet alleen leuk om te doen, je leert er ook nog eens heel veel van!

GROOT NIEUWS:  Per 1 januari 2023 gaan we ons bedrijf anders inrichten. We worden vooral een pensionstal. Ook gaan we meer clinics aanbieden, kun je de e-quine opleiding niveau 1 bij ons volgen en kunnen we jou helpen als je een paard hebt met een probleem of bij het beleren. 

De pony’s die we nog hebben bieden we aan om te leasen. Dus zou je graag een eigen pony willen, maar is dat te duur? Of vind je (of jouw ouders) dat misschien nog wat te spannend, omdat je (nog) niet alles weet? Of wil je zo af en toe gewoon op vakantie kunnen gaan of werk je onregelmatig? Dan is dit een hele mooie mogelijkheid! 

Op dit moment hebben we nog drie pony’s beschikbaar voor de lease:

Barbria: een grote E pony/klein paard NRPS merrie met veel pit. Je moet dus al wel een beetje kunnen rijden. Ze is verder heel braaf, maar voorwaarts. Een fijn dier waar je dressuurmatig ook veel mee kunt.

Mistery: een D pony New Forest ruin. Super brave, wel wat luie pony. Hij is geschikt voor alle soorten ruiters. Een beginner kan veel van hem leren, maar ook een gevorderde ruiter kan nog veel met hem bereiken.

Lyor: een jonge E pony NRPS ruin met flink wat pit. Een opvallende verschijning, want hij heeft een donkere valk kleur. Je moet goed kunnen rijden, omdat hij zelf ook nog veel moet leren. Maar hij kan heel goed springen en is inmiddels een paar keer op wedstrijd geweest.

Eventueel hebben we nog wat jonge (D en E) pony’s, maar hiervoor moet je echt goed (technisch) kunnen rijden. Daar laten we geen mensen op rijden die we niet kennen, dus zul je eerst een andere pony bij ons moeten leasen. 

We bieden een aantal opties, de basis is in ieder geval dat je 1x per week een (groeps) les rijd en 1x per week voor jezelf. Je kunt er ook voor kiezen om vaker per week te komen. Kijk maar eens op onze prijslijst of mail ons voor de mogelijkheden.

Onze pensionstalling is momenteel vol. We werken nu met een wachtlijst. Ben je van plan om een paard te gaan kopen en zou je graag gebruik maken van onze mooie paddock, goede hooi, fijne binnenbak, gezellige club mensen en goede verzorging? Dan kun je een mail sturen, zodat we jou op de wachtlijst kunnen plaatsen.