Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand mei is: in teamverband rijden  (We gaan in allerlei vormen (caroussel, meertallen) in teamverband rijden, niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

Ook deze zomer kun je weer uit een aantal activiteiten kiezen om bij ons door te brengen. Hieronder staan de mogelijkheden. Wil je je aanmelden voor één of meerdere dagen dagponykamp, de tweedaagse of de trektocht? Klik dan HIER om naar het aanmeldformulier te gaan! Heb je nog een vraag, mail, bel of app ons, dan proberen we jou zo snel mogelijk een goed antwoord te geven.

Op 15, 16, 18 en 19 juli zijn onze ponykampdagen. Deze dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Leeftijd 6 tot 11 jaar en ook als je geen paardrij ervaring hebt, kun je hieraan meedoen. Elke dag heeft een eigen thema. Je kunt kiezen voor één of enkele losse dagen (€ 32,50 per dag), of voor alle vier de dagen (€ 120,--). Een kort overzicht per dag: maandag gaan we met Shetlanders spelletjes doen en voltige doen. Op dinsdag gaan we allerlei horsemanship activiteiten doen (grondwerk, loswerken). Op donderdag gaan we wat western dingen doen (trail rijden). Op vrijdag eten we tussen de middag patat en maken we samen een mooi toneelspel met de paarden.

Op 22 en 23 juli kun je een nachtje in de kantine blijven slapen tijdens onze tweedaagse. Het is van 10.00 uur op maandag tot 15.30 op dinsdag. We gaan allerlei activiteiten doen, maar het gaat vooral om paardentaal. Deze twee dagen kosten € 95,--

 Van 29 juli t/m 1 augustus is onze trektocht! Een mooie trektocht door de omgeving en onderweg slapen we in een tent. Je moet wel goed kunnen rijden, want we gaan soms ook in rengalop en rijden ongeveer 25 km per dag (ook afhankelijk van het weer). Een unieke ervaring die je niet wilt missen! Met een beetje geluk kunnen we ook een keer door het water rijden, net zoals op de foto hiernaast. Je betaalt voor deze trektocht € 215,-- all in.

NIEUW! Vanaf januari zijn we een samenwerking aangegaan met Kossies uit Niekerk. Dat betekent dat wij zelf geen truien/vesten e.d. meer verkopen. Je kunt nu alles zelf bestellen via de website van Kossies (klik hier voor hun website). Zij hebben ons logo en je kunt nu dus zelf je kleding bestellen! Dus wil je een trui, t-shirt, muts, onderbroek enz. met ons logo erop? Dat kan! Denk wel bij het bestellen dat het logo de kleuren wit en oranje heeft, houd hier rekening mee bij de kleur van de kleding die je kiest. Als je iets wilt bestellen om te gebruiken bij een (FNRS) wedstrijd, denk er dan om dat capuchons niet zijn toegestaan in de wedstrijden. Mocht je nog vragen hebben? Vraag het ons. We zijn benieuwd naar jullie creaties! O ja, je kunt kiezen tussen ons "standaard" logo of ons "western" logo.

 Heb je nog geen FNRS paspoort? Meld je dan nu aan! Een formulier om je aan te melden kun je krijgen bij Richard of Frantina. Als je bij ons rijdt, kost een paspoort jouw niets! Wij betalen het paspoort dus voor jou. Je bent dan lid van de KNHS en dit heeft vele voordelen.